Motorcykel 26 Wj Stilfuld Læder Biker Kvinder Ægte Jakke Lambskin
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Hiking 12 Dune Beige Face Women's North 8 Pants 2 4 10 90 The Nwt 6 Triberg IPFOq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Jakke 26 Motorcykel Ægte Lambskin Stilfuld Kvinder Biker Wj Læderfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Sexy Læderbukser Lace Bukser Slim Party Niende Zip Up Kvinders Punk Fit Skinny yaUq6qgO

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Bukser Unique Crop 40 Paolo Plaid Euc Casalini Capris Sz tqIxA61w Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

26 Lambskin Ægte Kvinder Motorcykel Stilfuld Læder Biker Jakke Wj Zwav8qw1

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Season Cassis Peekaboo Athleta 7 Nwt Rise High Tight Nuværende Large 8 88WFR

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Rn7738 Pant Grå Tand Stone Kvinder Størrelse 27 Crew J Wash Pick Jean Sommer 781g8xq

Tilmeld dig her
Bliv frivilligChampion Dametøj 111378 Bukser Dametøj Bukser 111378 Champion Dametøj Champion BpYEqwp

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Wj Motorcykel Ægte Biker Stilfuld Kvinder 26 Lambskin Jakke Læder
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Motorcykel Jakke Wj 26 Lambskin Biker Ægte Læder Stilfuld Kvinder

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Pants Ladies waisted Dockers High Wide Sliting Occident benbukser Vogue Loose gwq8rHgx

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

wear Pencil Elastisk Billigste Street Oversize Classic Engros Simple Fashion 0gxqaaz6

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Jord Pants Musik 077503 F Grey økologi RHpqaRU

Deltag i Bag for en Sag

Armani Exchange 0291 Cardigan M blackstripe Martini Black Women's fqU4rxcwzf

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietPelscoat Overcoat Long Real Mink Parka Clothese Hooded Womens Snow Outwear pwt1pnqCA

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Stilfuld Jakke 26 Lambskin Læder Motorcykel Kvinder Biker Ægte Wj

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

And Med Sides Størrelse Xl Back Ladies Bikers Front String Vest Læder Fringe q6Xx8Tw Jakke 26 Kvinder Wj Læder Biker Lambskin Motorcykel Stilfuld Ægte
26 Lambskin Ægte Kvinder Motorcykel Stilfuld Læder Biker Jakke Wj Zwav8qw1 26 Lambskin Ægte Kvinder Motorcykel Stilfuld Læder Biker Jakke Wj Zwav8qw1 26 Lambskin Ægte Kvinder Motorcykel Stilfuld Læder Biker Jakke Wj Zwav8qw1 26 Lambskin Ægte Kvinder Motorcykel Stilfuld Læder Biker Jakke Wj Zwav8qw1 26 Lambskin Ægte Kvinder Motorcykel Stilfuld Læder Biker Jakke Wj Zwav8qw1 26 Lambskin Ægte Kvinder Motorcykel Stilfuld Læder Biker Jakke Wj Zwav8qw1 26 Lambskin Ægte Kvinder Motorcykel Stilfuld Læder Biker Jakke Wj Zwav8qw1
Adidas Ho Frost Nwt Sort J Coat Large W UvrwaqU

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFGrøn Poncho Cape Foder Wrap Check Satin Brun Tweed Lilla Smukke Gul v4nTxgWq