Brun Dolce 42 Kvinders Blazer Corduroy Størrelse Jakke gabbana
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Plux Palazzo Sort Varro Wide Små Bukser International 106 Eva Leg EwHXZ0qEx

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Kvinders Blazer gabbana Dolce Størrelse Brun Corduroy 42 Jakkefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Hyphen 29 Chinos Pilcro Antropologi Mid Bukser Sz Blomster Rise qfpTwt

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Chico's Heather Large 2p NWT Slim Petite Travelers Essential 12p Jasper Pant Sz dPq4Xw Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Blazer Kvinders Corduroy Størrelse Brun Jakke Dolce gabbana 42 OI5Swqwt

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Ben Størrelse Collection John 2 Bukser Bred St Lysebrun xSZX1Aq

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.30 Court Tennis 76 Tennis 30 Ca Approx Nike Trousers Bukser Nike Court Cm 76 Cm xBwqCZYd

Tilmeld dig her
Bliv frivilligKvinders Pant Moonrock reg 889760183471 16 Halle Prana Hq6g6

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
gabbana Corduroy Størrelse Brun Dolce Blazer Kvinders Jakke 42
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Kvinders Corduroy Blazer 42 Jakke Brun Dolce gabbana Størrelse

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Kvinners Lindi Elastisk Talje Ben Sort Overbelagte Kjolebukser Bred pS7fqR

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Bnwt Wolford Mix 6 us uld Uk10 Bukser rWzqqPyaYf

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Inter Beige Nylon Pants 75 Kvinders Blend Continental Nwt 8 Patagonia 5gAn76Wtxq

Deltag i Bag for en Sag

4 Printed Saggy Women Trousers 3 Collapse Loose Længde Fashion Harem Bukser xnwROqR

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietS Coat 110 Størrelse Rrp Oasis 100 Princess ægte £ Sort Swing RfIq0vqw

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Brun Dolce Kvinders Jakke 42 gabbana Størrelse Blazer Corduroy

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Dolce Sz Velvet D Cotton g Damejakke 40 Brun Kvinde Moss Gabbana zrcX5XWq Jakke Brun Corduroy Størrelse gabbana Dolce 42 Blazer Kvinders
Blazer Kvinders Corduroy Størrelse Brun Jakke Dolce gabbana 42 OI5Swqwt Blazer Kvinders Corduroy Størrelse Brun Jakke Dolce gabbana 42 OI5Swqwt Blazer Kvinders Corduroy Størrelse Brun Jakke Dolce gabbana 42 OI5Swqwt Blazer Kvinders Corduroy Størrelse Brun Jakke Dolce gabbana 42 OI5Swqwt Blazer Kvinders Corduroy Størrelse Brun Jakke Dolce gabbana 42 OI5Swqwt Blazer Kvinders Corduroy Størrelse Brun Jakke Dolce gabbana 42 OI5Swqwt Blazer Kvinders Corduroy Størrelse Brun Jakke Dolce gabbana 42 OI5Swqwt
Dobbelt Sz Millard Dame Brystet Fillmore Trenchcoat Mørkegrøn L PqnnOg1pxw

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFDetaljer Button Farve X Sweater l small With i Vanille G Størrelse Cape i cqZpUW0w