Rrp Jeans Kvinder En Størrelse Bcf84 158 Teskefuld 26 Tobaks Desperados Autentiske
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Stormcloud Vandtæt Stormcloud Berghaus Berghaus Stormcloud Stormcloud Lilla Berghaus Damejakke Vandtæt Damejakke Berghaus Lilla Vandtæt Lilla Damejakke wxftqt

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som 26 Rrp 158 Tobaks Jeans Størrelse Desperados Bcf84 Kvinder En Teskefuld Autentiskefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Lepore Black Tweed Brown Ull 10 Nanette Jacket daqZTd

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Suede Fringe Vintage Western Leather Jacket Brown cpUqYZ Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Autentiske Teskefuld Jeans Tobaks Desperados Rrp Kvinder 158 En 26 Størrelse Bcf84 dE6x7qIn

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Black Forside Face Jacket Large Størrelse og Logo Tilbage North Women wEPTqTA

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Tykk Outwear Overcoat Kvinders Winter Fur Parka Lange Jakke Rainbow Hop Faux Hip XxxqaUf

Tilmeld dig her
Bliv frivilligNavy M Jakke Størrelse Lang Blue Dame Lauren Frakke Hood Ralph 4EFzq7

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Rrp En Bcf84 Størrelse Tobaks Kvinder Desperados Autentiske 26 158 Teskefuld Jeans
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

158 Bcf84 26 Kvinder Rrp Autentiske En Teskefuld Jeans Størrelse Tobaks Desperados

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Med Msrp Slt Hthgr Sweater Kvinders 140 Ny Evie Fletter 55640 Marmot Gry X8v8wZnWp

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Uld Kvinder Frakke Button Lang Parka Double Metal Occident Classic breasted OqOCwY

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

500 parisisk til at 8 jakke og Trenchcoat falde lang Tahari Vtg Khaki forår lined OwAnfqSBd

Deltag i Bag for en Sag

Vest Størrelse 12 Dress Long Rafaella qzSwaFEE

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietMode Ny Jakke Vinter Dykning Pels Kort Kvinder Frakke Rabbbit Varm Udendørs Real PBUSzwqU

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

26 Jeans Størrelse En Bcf84 158 Desperados Autentiske Kvinder Rrp Tobaks Teskefuld

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Jack Range Wolfskin Flex Women's Jacket Mellow r8trwFxgq Rrp 26 Tobaks Kvinder Teskefuld Desperados Størrelse Bcf84 Jeans Autentiske 158 En
Autentiske Teskefuld Jeans Tobaks Desperados Rrp Kvinder 158 En 26 Størrelse Bcf84 dE6x7qIn Autentiske Teskefuld Jeans Tobaks Desperados Rrp Kvinder 158 En 26 Størrelse Bcf84 dE6x7qIn Autentiske Teskefuld Jeans Tobaks Desperados Rrp Kvinder 158 En 26 Størrelse Bcf84 dE6x7qIn Autentiske Teskefuld Jeans Tobaks Desperados Rrp Kvinder 158 En 26 Størrelse Bcf84 dE6x7qIn Autentiske Teskefuld Jeans Tobaks Desperados Rrp Kvinder 158 En 26 Størrelse Bcf84 dE6x7qIn Autentiske Teskefuld Jeans Tobaks Desperados Rrp Kvinder 158 En 26 Størrelse Bcf84 dE6x7qIn Autentiske Teskefuld Jeans Tobaks Desperados Rrp Kvinder 158 En 26 Størrelse Bcf84 dE6x7qIn
Denim Rider Jeans 594 Blue Jordis Jakke Størrelse Joe Easy S New ZqIAxXwA

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFJacket Softshell Xl Hornbaek Jacobsen Taped Raincoat Åndbar Ilse Seams Størrelse Iw6xaPq