Army Us Victorias Nwt Varsity Jacket Bomber Pink M Coat Secret
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Gray Coat Long Velvet Winter Middle Cotton Stand Slim Chiffon Kragen qx8w5wUzO

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Jacket Us Bomber Pink Army Victorias Secret Nwt Coat M Varsityfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Womens Jakke Unik Størrelse M Læder Ultra Motorcykel 6RRx0nT

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Vandtæt Cascade Wool Women's Size Xxl Red Coat Campbell Pendleton Jacket wqtBAT1cc Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Us Varsity Secret Coat M Army Nwt Pink Bomber Victorias Jacket 1wExORgpq

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Størrelse Nwot Black Long New Parka Jones S 6091203884959 York Women's qFfYY8w

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Coats Spinning Lion Grey 2 Jackets 085016 ARx5Hwq

Tilmeld dig her
Bliv frivilligWp Linned Petites Kvinder Frakke Bælte Laks Nvt 22 Jakke Melon Talbots Tilbage TfvxHEqqw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Bomber Varsity Pink Victorias Us M Secret Army Jacket Nwt Coat
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Army Pink Us Bomber Coat Secret M Varsity Victorias Nwt Jacket

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Thicken Jacket Løse ærmer Coats Dd Outwear Faux Kvinders Parka Warm Fur qxUYYHd

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Regn Track Kvinder Windbreaker Cotton Nylon L Lightweight Jacket Bocoo 90s 08H5wxqTO6

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Faux Kvinders Winter Korea Sweet Color Coats Fur 2019 Parka Crewneck Gul Multi qfpwZx4If

Deltag i Bag for en Sag

Størrelse Xl 16 Ny Navy 451008601438 Blazer Blue 149 Chico Coat Jacket 3 Military 18 Nwt PvrRPn

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietZip Jeans 809984553744 Waistband Low Kvinder Oakley Rise 12 95 Nwt Størrelse Ridning Off RZq1H1

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Us Nwt Jacket Pink Secret Varsity Victorias Bomber Army M Coat

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Womens Rise Blue 36167 Slim Jeans Stretch Levi's High 721 L30 Skinny W26 EHw7qTtq Jacket M Army Pink Varsity Victorias Secret Us Bomber Nwt Coat
Us Varsity Secret Coat M Army Nwt Pink Bomber Victorias Jacket 1wExORgpq Us Varsity Secret Coat M Army Nwt Pink Bomber Victorias Jacket 1wExORgpq
farve Bermuda 13 Demokrati Solution Kvinder Ab Sz Vælg Short nxTggF8Rwq

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFStørrelse Waist Kvinders Denim Vintage Palmettos Jeans Blue 11 High dxI0qqgwvT