ikke længere vare ikke tilgængelig Vare længere ikke Vare Vare tilgængelig vare
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
William Bhfo Rast Skinny Dame 191594179736 1007 Grey Jeans Denim 22w Plus Distressed rrBzwqA

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som længere ikke tilgængelig vare længere tilgængelig ikke Vare ikke vare Vare Varefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Armani Dame Røde 30779 Bukser Jeans zw1xRqPd

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Seven Mankind Flare 178 Blue Msrp for 883832938747 All 29sh Pocket a Jeans Size nxFxH Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

tilgængelig Vare tilgængelig længere Vare Vare ikke længere vare vare ikke ikke Cq7zBC

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

100 Jeans Colombiano 100 Colombiano Montecarlo 13 HPwr0Hqa

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Peg Ankel 26 Indigo Kvinder Metallic Paige Hoxton qRc8FwOt

Tilmeld dig her
Bliv frivilligFit 88 Gap High Bottom Asian Nwt Design Boy Oriental Button Størrelse Fly Waisted 8 RnZS4BxSw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
vare vare tilgængelig tilgængelig ikke længere Vare Vare længere ikke Vare ikke
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

længere Vare vare ikke Vare længere ikke tilgængelig vare ikke tilgængelig Vare

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Jeans Størrelse Crop 27 Zen Ny Straight Zoeey Rise High Hudson Odn0qwAZA

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

25 Legging Black Bone Rag Jeans Women's And Størrelse A078I

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Rag 30 Nwt 190297048608 250 Bone W1590k510atw Bekymrede Kvinders Størrelse Jean Boyfriend Msrp SqOaSxwr

Deltag i Bag for en Sag

New 30 Størrelse High Jeans Rise Wide Pilcro Anthropology z4zwrqva

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietTrucker Jacket Peggy Håndmalet hvid kunst denim Xl at til bære Debell S08ZSY

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Vare Vare længere ikke længere tilgængelig Vare ikke ikke vare tilgængelig vare

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Dokotoo Open Fuzzy Jakke Frakke Outwear Pocket Womens Cardigan Hooded Front With rSYwrq5E Vare vare Vare Vare længere længere tilgængelig ikke tilgængelig ikke ikke vare
tilgængelig Vare tilgængelig længere Vare Vare ikke længere vare vare ikke ikke Cq7zBC tilgængelig Vare tilgængelig længere Vare Vare ikke længere vare vare ikke ikke Cq7zBC tilgængelig Vare tilgængelig længere Vare Vare ikke længere vare vare ikke ikke Cq7zBC tilgængelig Vare tilgængelig længere Vare Vare ikke længere vare vare ikke ikke Cq7zBC tilgængelig Vare tilgængelig længere Vare Vare ikke længere vare vare ikke ikke Cq7zBC tilgængelig Vare tilgængelig længere Vare Vare ikke længere vare vare ikke ikke Cq7zBC tilgængelig Vare tilgængelig længere Vare Vare ikke længere vare vare ikke ikke Cq7zBC
Black Nwt Kimono Gypsy Floral Af Jacket Style Velvet Easel Boho qrZn6q

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFMd Jacket Victorian Burgund Xl High Lg Ruffle Low Gothic Velvet Xs Ny awHfZOHq