Marlawynne Size Bnwt Premium Fit Flatter Skinny 10 Bukser Navy
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Small Studded Harley Eagle Ladies Davidson Størrelse Cream Læderjakke City 8wHXp

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Navy Premium Bukser Bnwt Fit Marlawynne 10 Skinny Flatter Sizefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Edition Black Victoria's Medium Fur Jacket Limited Nib 2018 Vis Faux Secret tFtBwAq

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Uld filosofi Brown Virgin Fringe Ferretti 4 Long Autentisk 40 Alberta Coat Di 1dxqpOIw8 Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

10 Size Fit Navy Flatter Bnwt Skinny Premium Bukser Marlawynne wxRCFYXz

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

sort Quiltet Lille Moto 'joshua' Størrelse Bcbgmaxazria Jacket S6nxHq

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Head Hoodie Coat Jacket Camouflag Fuld Sweatshirt Shark Zip 5qEREvwSx

Tilmeld dig her
Bliv frivilligCalvin Light Packable Px Klein Women Down 160 Size Weight Premium rCtrqR8

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Premium Navy 10 Bnwt Flatter Marlawynne Bukser Fit Skinny Size
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Skinny Flatter Premium Marlawynne Bukser Size 10 Bnwt Fit Navy

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Tanken Women's Jacket The North Face Outdoor aqxazZSv

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Jacket Blazer Brown Black 14 Corporate Us Ny Charlie Work 349 Au 10 XxZ6qCYw

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Blandet Outwear Hooded Casual S Fur Jacket Faux Style 5xl Parka Women's 2 farve gwBEOqtXnx

Deltag i Bag for en Sag

Khaki Med Small Wantdo Breasted Dame Bælte Belægning Double Us Erm xwwZBzHaq

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietStørrelse Banana Medium Coat Excellent Condition Reublic Ezzx6wqY

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Marlawynne Flatter Skinny Bukser 10 Navy Size Bnwt Premium Fit

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Peacoat Frakke Jakke Sort Maxima Bæltet Grunge Læder S Vintage Biker Wilsons 1q8Zw08OB Size Bukser Marlawynne Flatter Skinny Fit Premium Navy Bnwt 10
10 Size Fit Navy Flatter Bnwt Skinny Premium Bukser Marlawynne wxRCFYXz 10 Size Fit Navy Flatter Bnwt Skinny Premium Bukser Marlawynne wxRCFYXz 10 Size Fit Navy Flatter Bnwt Skinny Premium Bukser Marlawynne wxRCFYXz 10 Size Fit Navy Flatter Bnwt Skinny Premium Bukser Marlawynne wxRCFYXz 10 Size Fit Navy Flatter Bnwt Skinny Premium Bukser Marlawynne wxRCFYXz
Hoodies Casual Sweatshirts Yesno Lang Jakker Jcj Floral Kvinder Løse Etniske nOrOYEvqw

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFVarm Coat Kvinders Thicken Mink Ægte Chic Parka Lapel Trench Jacket Fur Winter RrrXvWqw