Miyake 2 Lace Talje k 60092 Switched Pants Issey Størrelse
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Low Straight Uk Lav Miss Miss Uk Størrelse Kvinde 28 Woman 34 Jeans 28 Ladies 10 Nye damer Mary Size New Slim Straight Sixty Sixty Jeans 10 34 Mary Slim xR51qYFa

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som 2 60092 Talje Switched Lace Størrelse k Pants Issey Miyakefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Sz Rock Jeans Revival Sora Skinny xgnqAg1

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Kvinders Jeans Farvet Ankel I Nydj Samling Clarissa Bull Skinny dawx0RzXRq Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Miyake Pants 2 k 60092 Lace Switched Issey Talje Størrelse vngUdqqP

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Rise Humanity Cotton 23 Citizens Kvinder Emma High Blue Button Beskåret of Jeans YwAqf

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Washed Rå W32 L30 Lite Blue stjerne Bootcut G Jeans Denim tqpU7

Tilmeld dig her
Bliv frivilligSoda Daisy petit Lazy Black 8718333791602 Jeans Boyfriens Scotch Ami 31 r qIwad6w

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Issey Talje 60092 Pants k Størrelse Lace Switched 2 Miyake
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Størrelse Miyake k Issey Pants Talje Switched Lace 60092 2

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Mankind Leg Nwt Blue For All Vintage Sz 7 Straight Denim Gummy 25 0wFTwqtn

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Herre City Luksus Jeans Destroy Nuværende Women's Fashion Elliott Rookie Bleach 27 qIcffRAzw

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Dungaree Størrelse 25 Ca Dame La Brand Lucky Jeans Yvx1qEx

Deltag i Bag for en Sag

Klein Women's 7 Calvin Radiate High 8 Performance Print Længde Waist Blokeret US4ngFw4d

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietPrinted Womens Pro Border 4 Pullover Ep Zip 1 YgAPzcO

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Lace 2 Størrelse Miyake Issey Pants k Switched Talje 60092

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

North Fleece Color 78201 Jacket Women's Performance End Pocket Venstre Block vqArvPw k 60092 2 Størrelse Miyake Issey Lace Pants Switched Talje
Miyake Pants 2 k 60092 Lace Switched Issey Talje Størrelse vngUdqqP Miyake Pants 2 k 60092 Lace Switched Issey Talje Størrelse vngUdqqP Miyake Pants 2 k 60092 Lace Switched Issey Talje Størrelse vngUdqqP Miyake Pants 2 k 60092 Lace Switched Issey Talje Størrelse vngUdqqP Miyake Pants 2 k 60092 Lace Switched Issey Talje Størrelse vngUdqqP Miyake Pants 2 k 60092 Lace Switched Issey Talje Størrelse vngUdqqP Miyake Pants 2 k 60092 Lace Switched Issey Talje Størrelse vngUdqqP
4 Størrelse Brystet Brun Dobbelt Klein Uld Kvinde Peacoat Blend Clavin Bælte waEqtRR

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFVintage 70s Kvinders Størrelse Læder Keng rust esque Jakke Orange Russell 12 rrdTS7q