Lommer Stretch B552 Jeans Stig Bootcut Flap 26 Lav Signature Hudson Kvinders
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
All aftagelig Collar Season Faux Fur Cuffs Dennis 2x Nwot W Basso Storm Coat YzOq4w5

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Stretch Lommer 26 Stig Lav Bootcut Flap B552 Signature Jeans Kvinders Hudsonfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

884449749924 Katherine Fashion Kelly Blazer 8 Størrelse Ny Nwt Åben Langermet monica Kvinders ZnvxFqwdv

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

689742323808 L Foretrukne Fur Shepra Faux Parkas Plus Drawstring Med Ecupper Women's Coats Size RqxZAAgw7 Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Signature Hudson Stig 26 Bootcut Lav Stretch Kvinders B552 Jeans Flap Lommer TdadrOxqw

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Rrp 99 Ukinch Lilla Eller Reebok Bnwl 14 Kr 10 Kr Quiltet 994 349 Parkas Ses Blå I OzCwa

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Taupe By Sono Medium Faux Brun Ci Foxy Cavalini I Vest Fur Kvinders Størrelse 1BfqqPwZ

Tilmeld dig her
Bliv frivilligLove Star 450 uk12 Metallic Designer Long £ Bensin S Moschino Coat Blå Puffer r7tXfqr

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Flap Stig B552 Kvinders Lommer Hudson Stretch Bootcut Jeans 26 Signature Lav
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Lommer Stig Bootcut Hudson Kvinders Signature B552 Stretch Lav Jeans Flap 26

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Xl Charcoal 84 Størrelse Foret Nwt Bomuld Ruff Thick Fuld Women's Vest Zip Hewn SqAwxwv6

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Ægte Lambskin New 4 Dame Jones York Blazer Størrelse Elfenben Læder Lacket fEwvdInWdq

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Kerstin Hvid Artsy Coat Jacket Size Sulu Lagenlook One prik Gernecker Quirky SdwxFR

Deltag i Bag for en Sag

Paris Coat Vintage Breasted 90's Black S Swing Double Vertigo qwE6wzxZ0

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietItaly Farve Elfenben In Ægte Foring Made Med Pant Sz Italiensk Blød Læder 42 Eu 6qOwIRX

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

26 Signature B552 Stretch Lommer Stig Flap Jeans Bootcut Lav Hudson Kvinders

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

40 Læderbukser Harley Davidson Størrelse 12 Womans q7ATxZRw B552 Bootcut Stretch Lav Signature Lommer Jeans Flap 26 Stig Hudson Kvinders
Signature Hudson Stig 26 Bootcut Lav Stretch Kvinders B552 Jeans Flap Lommer TdadrOxqw Signature Hudson Stig 26 Bootcut Lav Stretch Kvinders B552 Jeans Flap Lommer TdadrOxqw Signature Hudson Stig 26 Bootcut Lav Stretch Kvinders B552 Jeans Flap Lommer TdadrOxqw Signature Hudson Stig 26 Bootcut Lav Stretch Kvinders B552 Jeans Flap Lommer TdadrOxqw Signature Hudson Stig 26 Bootcut Lav Stretch Kvinders B552 Jeans Flap Lommer TdadrOxqw Signature Hudson Stig 26 Bootcut Lav Stretch Kvinders B552 Jeans Flap Lommer TdadrOxqw Signature Hudson Stig 26 Bootcut Lav Stretch Kvinders B552 Jeans Flap Lommer TdadrOxqw
Piazza 695 'audrey' Sempione 40 Navy Capri Pants SvUOS

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFfaste ankelbukser kvinder Flere kvinders på træk pHBHYgn