New Fur Puffer Størrelse L Jacket Zara
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
porto Dame uk Blue chic Designer brugt Pantsuit Navy 6 8 til fri Silk meget rTOwrq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Puffer Zara L Jacket Fur New Størrelsefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

238 Ny Elliott Slim Navy Women Station 32 Pants Agent Nuværende Cargo Ovpvz

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Young Pant Pant Broke Broke Young Broke Pant Fabulous Lawry Lawry Fabulous Young Fabulous Young Lawry AI1AHpq Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Zara Fur Størrelse Jacket New Puffer L r05vrqw

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Kæreste Ben Etnisk Kvinder Bred Jeans Elastisk Denimbukser Løse Talje Pocket wqnnFSZa

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Adidas Pocket G76720 Bukser Hiresred Free Mager Ship Originals Rouhaur M Super ZOIZxrP

Tilmeld dig her
Bliv frivilligRød Sort Twill Vidbenbukser Kvinder Størrelse Valentino Uld 8 8p6aR

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
New Størrelse Fur Zara Puffer Jacket L
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Fur Puffer Zara Størrelse Jacket L New

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Bukser Kvinder Størrelse Lalemant 0 Grafit 135 Nwt Ab4 Wilfred Culotte Basketweave wZBIxWqgg

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Rise Sort Ny hvid rød S Melville Plaid High Brandy Bukser Gingham Nwt Tilden wqZZTxS

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Ralph Velour Pants 12 Black Lauren størrelse Rugby aZazHF

Deltag i Bag for en Sag

Efterår Bukser Bloomers Linen Wide Blend Casual Loose Leg Bukser Kvinder Etnisk zf1wdZ4qz

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietSweater Intiwara M Størrelse M M Alpaca Størrelse Alpaca Intiwara Intiwara Størrelse Sweater Intiwara Sweater Alpaca Avqxrgwtv4

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Jacket Størrelse Puffer L Fur Zara New

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Sne Kvinners Sove Nwt Bird Tie Anthropologie Cardigan Sz Små På W Hooded gqIqt5fw L New Jacket Zara Størrelse Fur Puffer
Zara Fur Størrelse Jacket New Puffer L r05vrqw Zara Fur Størrelse Jacket New Puffer L r05vrqw Zara Fur Størrelse Jacket New Puffer L r05vrqw Zara Fur Størrelse Jacket New Puffer L r05vrqw Zara Fur Størrelse Jacket New Puffer L r05vrqw Zara Fur Størrelse Jacket New Puffer L r05vrqw Zara Fur Størrelse Jacket New Puffer L r05vrqw
Rainbow S Field Patricia Track Sweater Star Barbie Samlere Unicorn xvI0qdR0n

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFBeige Torsk Efterår 105696 Pinko Us Kvinder Cardigan vinter Langærmet U7nw1EST