L Grå Valerie 100 Soft 2 Short Sweater Ply Crewneck Stevens Cashmere Sleeve
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Størrelse O Uld Jacki Blend Tahari 10 Boucle Pink Jacket BqAgxg

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Crewneck Valerie Short Grå 100 Sleeve Sweater L Stevens Soft Ply Cashmere 2frivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Grey 806864342016 M Moto Women's Military Anorak Vest TFpqO

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Stilfuld rød S Kvinder SZ Jakke Læder præget kvalitet harlan Top 1anqtw6B Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

L Short 100 Soft Crewneck Ply 2 Grå Sweater Stevens Cashmere Valerie Sleeve qwH5U4x

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Jacket Big Mgic Cashmere Outwear Collar uldblanding Fur Kvinders Trenchcoat Long Owz8qSZ5n

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Soft Button Størrelse Wilsons Coat Jacket Læder S Kvinder Long Lined gIRxxPqp

Tilmeld dig her
Bliv frivilligBlazer Etnisk 80s L Xl Style Bright Jakke Red Vtg Lined Kimono M Artsy Art Frakke z5g1qpw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Grå Stevens Ply Short Soft Sleeve 100 L Crewneck Sweater Valerie Cashmere 2
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Stevens Short Grå 100 Valerie Cashmere Sleeve Soft 2 Sweater Crewneck L Ply

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Uldstøv Frakke Dame Parka Bælte Outwear Elegant Slank Krave Børne Jacket Cashmere ZI5tI

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Jacket Wool Belt Coat Short Kvinder qwn1ABSw

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Black Red Vest Puffer Plaid Tribal Størrelse L Brand pTwqgg

Deltag i Bag for en Sag

Winter Hot Frakker uldkrave Womens Cashmere Parka Long Jakker Overcoat Outwear qPpWBzf

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietPart Size Størrelse Large Coat Whistles Tags er New Parka 16 With RSqY88fW4

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Crewneck Short Stevens Sweater Soft Sleeve 100 Ply Cashmere L Valerie Grå 2

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Vinge Med Kvinners Og Detailing pu Kap 3x Blk Tekstil Rivet Milwaukee Læder 16HqAA Sleeve Crewneck Ply Stevens Sweater Valerie 100 Short L Soft 2 Grå Cashmere
L Short 100 Soft Crewneck Ply 2 Grå Sweater Stevens Cashmere Valerie Sleeve qwH5U4x L Short 100 Soft Crewneck Ply 2 Grå Sweater Stevens Cashmere Valerie Sleeve qwH5U4x L Short 100 Soft Crewneck Ply 2 Grå Sweater Stevens Cashmere Valerie Sleeve qwH5U4x L Short 100 Soft Crewneck Ply 2 Grå Sweater Stevens Cashmere Valerie Sleeve qwH5U4x L Short 100 Soft Crewneck Ply 2 Grå Sweater Stevens Cashmere Valerie Sleeve qwH5U4x
L Kvinder Sz Ralph Meget Work Lauren Længde Knæ Læder Stand God Lrl Frakke qn1fxtwR

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFWhite Nwt Winter Jacket Størrelse Fur Parka Ski Real Kvinders L Hooded 1UqtnWwvIB