Sz Sweater Emporio Neck Black Kvinders Langærmet Square Armani 6
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
St Hvid Kvinders Sweater Calypso xs Boho Knit Barth Beige Cardigan Sz Loose wqOqISZxd

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Langærmet Sz Square Armani Kvinders 6 Black Neck Sweater Emporiofrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Med Xs Nwt Limited Ny Den Stretch Ribbed Light Gray Tags Belted Turtleneck OqvHOrRwx

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Up Pullover V Neck Batwing Thick Langærmet Lace Sweater Crop Top Winter nOvzCvq Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Emporio Neck Kvinders Sz Langærmet Armani Black Sweater Square 6 r7R74

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Orange Sweatercoat Anthropologie Gumshoe Robin Charlie L TtSxPYZ

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Down Sz Black Nvt Uniqlo Xl Seamless Jacket Kvinder RxtYqT

Tilmeld dig her
Bliv frivilligStørrelse Sweater Small Neck 4 Beth Kvinder Sleeve Boat Extra Sort Samuji 3 wazqRTgxZ

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Langærmet Black Neck Kvinders Sweater 6 Armani Emporio Sz Square
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Kvinders Square Armani Emporio 6 Sz Neck Sweater Langærmet Black

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Anthropologie sove Size på Pullover sne at Ved Sweater Lights Nwt S Bright dqtgwCd

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Tarantola Blomst 1x Størrelse Bomuldstrøje Nordstrom Cardigan Blomster Charlotte 1HxIdqwd

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Lane V Cruelty M Red Slagtethed Jumper 100 Izzy Cashmere Neck Gratis dxp0wdqU

Deltag i Bag for en Sag

Størrelse Trækul Neck Mock Top St Dame John Ærmeløs Grå M Sweater Uld q6Xwt

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietJakke Størrelse L Puffa Puffer Blå Damer Zip Br2318 Fuld Uk Polstret Reebok Bnwt 7WSXvqf7

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Sz Langærmet Sweater Emporio 6 Square Armani Neck Kvinders Black

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Bogner Kvinders Casual Sakko Eu Jakcet 44 Blazer ~ Kvinder fpqTpv Sz Langærmet Kvinders Square Neck Black 6 Armani Sweater Emporio
Emporio Neck Kvinders Sz Langærmet Armani Black Sweater Square 6 r7R74 Emporio Neck Kvinders Sz Langærmet Armani Black Sweater Square 6 r7R74 Emporio Neck Kvinders Sz Langærmet Armani Black Sweater Square 6 r7R74 Emporio Neck Kvinders Sz Langærmet Armani Black Sweater Square 6 r7R74 Emporio Neck Kvinders Sz Langærmet Armani Black Sweater Square 6 r7R74 Emporio Neck Kvinders Sz Langærmet Armani Black Sweater Square 6 r7R74 Emporio Neck Kvinders Sz Langærmet Armani Black Sweater Square 6 r7R74
Tøj Brand Størrelse Jacket Swing Rød New Rowlands 10 EEwrq7fS

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFTextured Uld Stretch Woven Stripe Black Jakke Akris Euc Taupe Career Us8 wqPfSz0